Venture Leasing: Start finansiering på fremmarch

Ifølge Pricewaterhouse Coopers voksede investering af institutionelle ventureinvestorer i nystartede fra mindre end 3,0 milliarder dollar i begyndelsen af 1990erne til over $106 milliarder i 2000. Selv om venturekapital volumen har trak sig betydeligt siden slutningen af 1990 ‘s økonomiske “boble” år, udgør den nuværende mængde af omkring 19 milliarder dollars om året stadig en væsentlig vækst i. Venture kapitalister vil finansiere mere end 2.500 højt vækst nystartede i USA i år. Vækst i risikovillig kapital investering har givet anledning til en relativt nye og ekspanderende område af udstyr leasing, kendt som ‘venture leasing’. Hvad er venture leasing og hvad har næret sin vækst siden begyndelsen af 1990 ‘s? Hvorfor er venture leasing blevet så attraktivt for venturekapital-backed nystartede? For at finde svar, må man se på flere vigtige udviklinger, der har styrket væksten i denne vigtige udstyr leasing segment.
Sigt venture leasing beskriver udstyr finansiering forudsat af udstyr leasing virksomhederne pre profit, tidlige fase virksomheder finansieret af venturekapitalinvestorer. Disse nystartede, ligesom de fleste voksende virksomheder, har brug for computere, netværksudstyr, møbler, telefonudstyr og udstyr til produktion og R&D. De er afhængige af støtte udefra investor indtil de bevise deres forretningsmodeller eller opnå rentabilitet. Brændstofpåfyldning vækst i venture leasing er en kombination af flere faktorer, herunder: fornyet økonomisk ekspansion, forbedring af IPO markedet, rigelige entrepreneurielle talent, lovende nye teknologier, og regeringens politik favorisere venturekapital dannelse. I dette miljø, har ventureinvestorer dannet en stor pulje af risikovillig kapital til at iværksætte og støtte udviklingen af mange nye teknologier og forretningskoncepter. Derudover er en vifte af tjenester nu til rådighed til at støtte udviklingen af nystartede virksomheder og fremme deres vækst. CPA virksomheder, banker, advokater, investeringsbanker, konsulenter, udlejere og endda søgning firmaer har begået betydelige ressourcer til denne nye markedssegment.
Hvor kommer udstyr leasing pasform i venture finansiering mix? Den relativt høje pris på venturekapital versus venture leasing fortæller historien. Finansiering af nye ventures er en risikabel proposition. For at kompensere venture kapitalister for denne risiko, kræver de generelt en betydelig aktiepost i de virksomheder, de finansiere. De søger typisk investeringsafkast på mindst 35% af deres investeringer over fem til syv år. Deres tilbagevenden er opnået via en IPO eller andre salg af deres aktiepost. I sammenligning søge venture udlejere en tilbagevenden i området 15 – 22%. Disse transaktioner afskrive i to til fire år og er sikret af den underliggende udstyr. Selv om risikoen for venture udlejere er også høj, mindske venture udlejere risikoen ved at have en sikkerhedsinteresse i det leasede udstyr og strukturering af transaktioner, der afskrive. Værdsætter den indlysende omkostningsfordel af venture leasing over venturekapital, har startup virksomheder vendt til risikovillig leasing som en væsentlig kilde til finansiering for at støtte deres vækst. Ekstra fordele til opstart af venture leasing omfatter de traditionelle leasing støttepunkter—bevarelse af kontanter for driftskapital, forvaltning af cash flow, fleksibilitet og tjener som et supplement til andre tilgængelige kapital.
Hvad gør en ‘god’ venture lease transaktion? Venture udlejere kig på flere faktorer. To af de vigtigste ingredienser i en vellykket ny venture er kaliber af dens ledelsesteam og kvaliteten af dens venturekapital sponsorer. I mange tilfælde synes de to grupper at finde hinanden. Et godt ledelsesteam har normalt vist tidligere succeser i feltet, hvor den nye venture er aktiv. De skal desuden have erfaring i de vigtige forretningsmæssige funktioner — salg, marketing, R&D, produktion, teknik og finansiering. Selvom der er mange ventureinvestorer finansiering nye ventures, kan der være en betydelig forskel i deres evner, udholdenhed og ressourcer. De bedre ventureinvestorer har vellykket track records og direkte erfaring med slags virksomheder de finansieret. De bedste VCs har Industri specialisering og mange er bemandet med personer med direkte drift erfaring inden for de brancher, de finansiere. Mængden af kapital en venturekapitalister allokerer til start ved fremtidige udvidelsesrunder er også vigtig. En ellers god VC-gruppe, der har opbrugt den tildelte finansiering kan være problematisk.
Efter afgørelsen af at kaliber af ledelsesteam og venture kapitalister er høj, ser en venture udlejeren ved starts forretningsmodel og markedspotentiale. Det er urealistisk at forvente sagkyndig vurdering af teknologi, marked, forretningsmodel og konkurrencepræget klima af udstyr leasing virksomheder. Mange leasing virksomhederne afhængige af erfaren og velrenommeret ventureinvestorer, der har vurderet disse faktorer under deres due diligence processen. Udlejeren forpligter imidlertid stadig betydelige uafhængig evaluering. Under denne evaluering han mener spørgsmål såsom: giver forretningsplanen mening? Er produktet / service nødvendigt, der er målrettet kunden og hvor stort er det potentielle marked? Hvordan er produkter og tjenester prissat og hvad er de forventede indtægter? Hvad er produktionsomkostningerne og hvad er de andre forventede udgifter? Synes disse fremskrivninger rimelig? Hvor mange kontanter på side og hvor længe vil det vare start ifølge fremskrivningerne? Hvornår skal begynder den næste equity runde? Disse, og spørgsmål som disse, hjælpe udlejeren afgøre, om forretningsplan og model er rimelig
Den mest grundlæggende kredit spørgsmål vender leasingselskabet overvejer leasing af udstyr til en start er om der er tilstrækkelige kontanter på hånden til at understøtte start gennem en betydelig del af leasingperioden. Hvis ingen mere risikovillig kapital er rejst og venture løber tør for kontanter, er udlejer ikke tilbøjelige til at indsamle leasingydelser. For at mindske denne risiko, kræver mest erfarne venture udlejere, at opstart har mindst ni måneder eller mere af kontanter på side før du fortsætter. Normalt, nystartede godkendt af venture udlejere har rejst 5 millioner dollars eller mere i risikovillig kapital og endnu har udtømt ikke en sund del af dette beløb.
Hvor slår nystartede virksomheder for at få deres lejemål finansieret? En del af den infrastruktur til støtte venture nystartede er en håndfuld af nationale leasingselskaber, der specialiserer sig i venture lease transaktioner. Disse virksomheder har erfaring i at strukturere, prissætning og dokumentere transaktioner, udfører due diligence, og arbejder med startup virksomheder gennem deres op-og nedture. De bedre venture udlejere reagere hurtigt for at lease forslag anmodninger, fremskynde kredit gennemsynsprocessen, og arbejde tæt sammen med nystartede virksomheder at få dokumenter henrettet og det udstyr, der er bestilt. De fleste venture udlejere give lejemål til nystartede under kreditlinjer, så lejeren kan planlægge flere takedowns i løbet af året. Disse lease linier typisk spænder fra så lidt som $200.000 til over $ 5.000.000, afhængigt af start-up’s, forventede vækst og venturekapital støtteniveauet. Bedre venture lease udbydere også hjælpe kunder, direkte eller indirekte, i at identificere andre ressourcer til at støtte deres vækst. De hjælper start anskaffe udstyr til bedre priser, arrangere takeouts af eksisterende udstyr, finde ekstra driftskapital finansiering, Find midlertidigt CFO og give introduktioner til potentielle strategiske partnere—disse er alle value-added services de bedste venture udlejere bringer til bordet.
Hvad er udsigterne for venture leasing? Venture leasing er virkelig kommet ind i sin egen siden de tidlige 1990s. Med ventureinvestorer hælde Snesevis af milliarder af dollars i nystartede årligt, dette markedssegment har udviklet sig til en attraktiv for udstyr leasing branchen. De mest attraktive industrier for venture leasing omfatter biovidenskab, software, telekommunikation, informationstjenester, medicinske tjenester og enheder og internettet. Så længe de faktorer, der støtter dannelsen af nystartede fortsat er gunstige, er udsigterne for venture leasing fortsat ser lovende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.