Network Marketing Tip om dit trossystem

Er dine tanker stoppe dig fra at have succes i Network Marketing?
Tanker er lavet af vores tro på systemet. Vi vælger og form domme baseret på overbevisninger vi har indsamlet gennem årene. Vi har holdninger, idéer og udtalelser fra andre og os selv. Vi har blevet konditioneret til at tænke og handle en bestemt måde.
Alle vores livserfaringer har ført os til at tro bestemte ting. Om disse ting er sandt eller ej, at vores hjerne betyder det virkelig ikke noget. Hvis vi accepterer tanken som sandheden end for os er det sandheden.
Udfordringen er at grave i hælene og spørg dig selv “Hvad mener du, og hvorfor?’
Pluk selv fra hinanden. Er det sandt? Spørgsmålstegn ved din tro på systemet.
For eksempel, måske som et barn du hvor fortalte du vil beløbe sig til intet. At tro en andens mening kan true din succes i livet.
På den anden side er lige tænker baseret på sandheden. Sandheden er, Gud ikke gjorde junk. Du er en vigtig person. At acceptere denne sandhed vil sætte dig på rette vej, og du vil bogstaveligt talt handler ud den nye du.
Vores succes og kamp i liv afhænger af, hvordan vi tænker. Livet begynder i vores sind og med vores tankemønstre. At tro på sandheden vil faktisk sat en fri.
At tro på sandheden betyder ikke skyde skylden på nogen eller noget uden for os. Det betyder, at acceptere sig selv på en ny måde.
Hvad, og hvordan vi mener er så vigtige i Network Marketing branchen. At have en korrekt tankeproces er begyndelsen formlen for stor succes.
Udgangspunktet for at lave permanente ændringer i dit trossystem begynder med spørge dig selv hvad du mener, og hvorfor du tror, hvad du gør. Tag et godt kig på din egen tro på systemet.
Foregår en mental cleanse vil hjælpe dig gå ud over positiv eller negativ tænkning til højre tænkning.
Det handler om valg. Du kan foretage valg og ændre din forkert tankegang at rette tankegang. Når din dybeste indre overbevisning er korrekte filtrerer dit sind ud af negative oplysninger. Så dit sind kan tage ideerne og forvandle dem til virkelige resultater.
Interesseret i at starte processen?
Copyright 2006 Monica Karge

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.