Hvor gavnlig er en prøve følgebrev?

Du kan drage fordel af prøven følgebreve, da de kan hjælpe dig med at lære om konstruktioner af en høj kvalitet følgebrev.

Der er dog nogle farer ved at gøre dette…

Hvis du har været at sende tonsvis af CV’er og følgebreve og ikke får interviews du formentlig undrende, hvorfor. Efter alt, du har den nødvendige uddannelse og arbejde erfaring, der kræves i jobannonce.

Du sender i både CV og følgebrev som ønsket, så hvorfor ikke du får opkald til interviews? Svaret på dette ligger sandsynligvis i typen af følgebrev du sender.

En masse jobsøgende mener, det er helt acceptabelt at kopiere og indsætte en prøve følgebrev og indsætte deres navn. Der er helt sikkert utallige steder på internettet, der kan give dig med et følgebrev eksempel; men der er et par ting du bør overveje før du simpelthen klippe og indsætte en stikprøve brev og gøre det til din egen.

Formålet med stikprøven følgebrev

Formålet med en vellykket følgebrev er at gøre arbejdsgiveren ønsker at vide mere om dig, til at føle behovet for at møde dig i person og diskutere job åbning, for at få dig et interview!

En prøve følgebrevet er virkelig kun beregnet til at give dig inspiration til at oprette din egen.

Et snit og indsatte prøve CV følgebrev vil ikke fremhæve din unikke færdigheder og erfaring

Faktisk kan en prøve følgebrev blot indsat med dit navn og din adresse har udseendet af en ‘dåse’ brev. Potentielle arbejdsgivere kan få øje på en klippe og indsat følgebrev og det ender ofte i skraldespanden i stedet for ‘call for et interview’ stakken.

Hvad en prøve følgebrev kan ikke gøre

Du har ikke meget mulighed for at give nogen hints af din personlighed i en CV; Det er jo bare en recitation af din uddannelse og erhvervserfaring. I dagens konkurrenceprægede jobmarked deler mange folk lignende certificeringer og erhvervsmæssige baggrunde; Hvad adskiller dem er deres arbejdsmoral, personlighed og ja; selv passion for jobbet!

Forud for interviewet, kan din unikke kvaliteter kun komme igennem i følgebrevet. En generisk prøve følgebrev lige er ikke til at give arbejdsgiveren en idé om hvad adskiller dig fra hundredvis af andre ansøgere, kappes om det samme job.

At sende flere kopier af den samme træt følgebrev giver indtryk af, at du er doven og mætte på arbejdsmarkedet med den samme prøve følgebrev. Hvad arbejdsgiveren ønsker en medarbejder, der er doven og ikke har en original tanke i deres hoved? Ikke mange.

Fordelene ved en prøve følgebrev

Men hvad hvis jeg er ikke en kreativ type person? Det er fint. Ikke alle er. Vi har alle vores styrker og svagheder, og der er nogle fordele ved at bruge et CV følgebrev eksempel.

Ved hjælp af en stikprøve følgebrev kan give dig et fundament til at skabe dine egne; forsikring du bo fokuseret på opgaven ved hånden.

Ordlyden bør dog dit eget. En prøve følgebrev giver dig den korrekte opskrift; Det er til dig at tilføje ingredienser. Hvis du føler som om du virkelig har brug for en skabelon bruger følgende tip:

Adresse dit brev til en ægte, levende person. Undgå fælden med den “Dear Sir/fru ‘ der er så udbredt i mange prøve følgebreve.

Specifikt tilstand hvor du fandt ud af om jobbet eller der henviste dig. Dette vil bidrage til at sætte fut i det.

Nævne noget entydigt om den virksomhed, du håber at ansætte dig. Brug ikke konserves formuleringer som ‘din vellykket track record’

Flere CV følgebrev eksempler

Der er flere hjemmesider dedikeret til karriere relaterede spørgsmål, som kan hjælpe dig med at opbygge en imponerende følgebrev. De giver også prøve følgebreve og eksempler på andre breve relateret til job søgning proces.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.