Beslutte blandt kreditkort belønning programmer

Det synes, som om hver gang du tænder rundt er der et nyt kreditkort belønningsprogram forsøger at vinde din virksomhed af lover at gøre dit daglige køb af Grev mod noget mere. Kreditkort belønning kan være stor, da de er en måde at modvirke den interesse, du betaler på indkøb, som du ville gøre alligevel… men ikke alle kreditkort belønning programmer er lige for alle. Hvis du har været overvejer at få et nyt kreditkort, der har en belønningsprogram men ikke er rigtig sikker på, hvilket program der er rigtige for dig, så er du i lykke.

Nedenfor finder du oplysninger om nogle af de mest almindelige belønninger programmer, for at hjælpe dig med at afgøre, om det særlige program er rigtige for dig eller ej.

Cash Back belønninger

En af de mest populære typer af belønninger programmer er kontant tilbage belønning… hvilket betyder at jo mere du bruger kortet, jo flere penge får du tilbage fra virksomheden som en belønning. Generelt er er det udbetalte beløb en lav procentdel… 1,5% eller 2% er de mest almindelige procenter betalt til cash back belønninger, selv om der er nogle selskaber, der betaler mellem 3% og 5% til mindst nogle af deres kunder.

Belønning betalinger foretages normalt én gang om året på årsdagen for kortindehaveren (den dag, at de først aktiveret deres kort), selv om der er nogle få virksomheder, der tilbyder instant belønninger på hver køb foretaget.

Flyselskab Miles

Giver gratis flyselskab miles der kan er indløses i for billetter til store flyselskaber en anden populær type af belønningsprogram. De kort, der tilbyder flyselskab miles som en belønning generelt give et stort antal miles enten ved aktivering eller første køb foretaget med kortet, og derefter et lavere antal miles med hvert køb baseret på beløb af køb. Nogle kort tilbyder miles, at kan kun indløses i for bestemte datoer, mens andre har miles, som kan bruges til nogen dato. Det er en selvfølge at personer, der ikke flyver ikke ville være tilbøjelige til at have meget brug for denne særlige belønningsprogram.

Shopping rabatter

Der er to forskellige typer af shopping rabat belønninger programmer… dem, der tilbydes af detailhandlere, og dem, der tilbydes af fabrikanterne. Forhandler belønning programmer generelt bære omkring 10% rabat på alle køb foretaget med kort i deres butikker, selvom der kan være nogle undtagelser for visse elementer. Fabrikanten rabatter tilbydes generelt af producenterne af høje omkostninger varer såsom biler eller andre køretøjer og tilbyde en rabat, når du køber en af deres produkter. Nogle modeller af produkter kan udelukkes fra denne rabat.

Gratis gaver

Lidt mindre udbredt som en belønning er programmer dem, der giver gratis gaver baseret på brug af kortet. Hver gang du bruger kortet, vil du få en række punkter fra butikken eller selskab, at kortet er knyttet til som senere kan indløses i stedet for kontanter. Nogle forhandlere, online virksomheder eller katalog salgsselskaber vil tilbyde denne form for belønningsprogram, så du kan få visse emner gratis efter du har bygget nok belønninger punkter på dit kort.

De specifikke varer, der reward-point kan indløses til på denne måde kan variere fra det ene selskab til næste… i nogle tilfælde er det kun visse elementer, der kan købes på denne måde, mens i andre kan du få nogen vare butik eller forhandler med på deres lager.

Du kan frit genoptrykke denne artikel, forudsat følgende forfatterens biografi (herunder live URL link) forbliver intakt:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.